Tematikus Test-Alapú Online Kurzusok

3 TEMATIKUS TEST-ALAPÚ, ONLINE KURZUS EGY CSOMAGBAN: FÜGGŐSÉGEK-KÉNYSZEREK, BETEGSÉG-FÁJDALOM, FÉRFI-NŐ-PÁRKAPCSOLAT

(Kb. 32 órányi videós-audiós anyag, 40 oldalas Segédlet, 6 hónapos hozzáférés)

Ez a tematikus csomag csak a Bevezető csomag után elérhető. (Bevezető Csomag: Biztonságban a testedben + Szorongás, Félelem, Pánik kurzusok)

További 3 tematikus online kurzust ajánlok a figyelmedbe, melyek segítségével tovább jöhetsz velem a megkezdett utazásodon. A 3 kurzus csak egyben megvásárolható, kedvező csomagáron. 6 hónapos FB csoport tagsággal járnak. Összesen kb. 32 órányi videós-audiós anyag, test-alapú gyakorlatok és egy 40 oldalas Segédlet a tartalom. Olyan, mintha egy hétig, napi szinten velem tanulnál.

JELENTKEZNI ENNEK A JELENTKEZÉSI LAPNAK A KITÖLTÉSÉVEL TUDSZ.

FIGYELEM! Ezek a tematikus kurzusok egyáltalán nem helyettesítik a Testbelakás Iskolája szisztematikus, hosszú, mély önfeldolgozást célzó folyamatát! A Testbelakás Iskolája legközelebb 2022. szeptemberében indul, de addigra már el kell végezned a Bevezető csomagot!

A 3 tematikus online kurzus címe (részletes leírásuk és tematikájuk lentebb):

1) A Két Lábon Járó Függőségi Mechanizmus

- Mindennapi Függőségeink és Kényszereink

(Kb. 12 órányi anyag + 40 oldalas Segédlet)​

2) Betegség, Fájdalom, Test, Öngyógyítás

(Kb. 10 órányi anyag)​

3) Férfi, Nő, Párkapcsolat, Szexualitás

(Kb. 10 órányi anyag)

3 TEMATIKUS KURZUST EGYBEN tudod megvásárolni, külön nem elérhetők. Mind a háromhoz külön FB csoport tagság jár (6 hónapos), és az anyagok feldolgozását a saját tempódban végezheted.

JELENTKEZNI ENNEK A JELENTKEZÉSI LAPNAK A KITÖLTÉSÉVEL (Ha korábban már elvégezted a Biztonságban a testedben + SZorongás, Félelem, Pánik Bevezető csomagot, jelezd ezt a Jelentkezési lapon!)

 A 3-as kurzuscsomagot a díj befizetése után bármikor elkezdheted, amikor számodra megfelelő. Befizetés után hozzáférést kapsz az összes anyaghoz.

A 3-AS TEMATIKUS KURZUSCSOMAG DÍJA:

A MINDENNAPI FÜGGŐSÉGEINK + A BETEGSÉG, FÁJDALOM, TEST, ÖNGYÓGYÍTÁS + A FÉRFI, NŐ, PÁRKAPCSOLAT, SZEXUALITÁS KURZUSOK EGY CSOMAGBAN MEGVÁSÁROLHATÓK, IGEN KEDVEZMÉNYES ÁRON.

39.900 Ft (ÁFA-mentes)

A 3 TEMATIKUS KURZUS RÉSZLETES LEÍRÁSA ÉS TEMATIKÁJA:

1) A KÉT LÁBON JÁRÓ FÜGGŐSÉGI MECHANIZMUS - MINDENNAPI FÜGGÉSEINK ÉS KÉNYSZEREINK KURZUSCSOMAG

(Kb. 12 órányi anyag + 40 oldalas Segédlet)​

„ÉN MÉG AZOKNAK IS AJÁNLOM, AKIK AZT HISZIK, HOGY NEKIK NINCS FÜGGŐSÉGÜK!” (Függőség Tréningnap Résztvevője)

A függőségek, kényszerek terén „felhasználóként” is régi motorosnak számítok már kora tinikorom óta, szakmailag pedig 2012 óta tanulok, gyakorlok és foglalkozom szenvedélyesen (haha) ezzel a témakörrel. Scott Kiloby-tól tanultam 2012-13-ban az Élő Önvizsgálatok képzésem részeként a Függőség Önvizsgálatot és a Természetes Nyugalom módszert, és Scott egyik könyvét is megjelentettük akkor, melynek szakmai lektora voltam. Utána a tanulmányaim más vizekre vittek, de bármit tanultam is, egyre világosabban láttam, hogy emberi lényként valójában két lábon járó függőségi mechanizmusok vagyunk – biológiailag, idegrendszerileg, agyilag, neurotranszmitterileg, érzelmileg, mentálisan, programozottságilag, illetve az identitásaink/én-azonosulásaink vonatkozásában. Ilyen értelemben pedig minden út a függőségeinkhez vezet, és sok irányból fontos a témát megközelíteni, és különböző szinteken megérteni illetve feldolgozni.

Ez a kurzuscsomag úgy született meg, hogy egy egész napos, jó húzósra-cuccosra sikeredett Mindennapi Függéseink, Kényszereink élő tréninget audióra rögzítettem. Itt nagyon sok fontos hangzott el, gyakoroltunk is, és ha már csak ezzel gazdagodik valaki, az is nagy változásokat indíthat be az életében. Ha már csak ennyit tudna mindenki önmagáról, elég más világban élhetnénk. (A nap résztvevői is lelkesen fedeztek fel magukban sok mindent, lentebb olvashatjátok a megosztásaikat.) Aztán felötlött bennem, hogy még kiegészítem ezt az egynapos anyagot további test-alapú gyakorlatokkal, illetve egy 3 alkalmas, egyéni konzultációs folyamatot bemutató videósorozattal, függőség témában. Így bárki kamatoztathat mindebből a fincsiségből, aki meghallgatja, megnézi, meggyakorolja.

A Mindennapi Függőségeink Csomag 4 Blokkból áll:

1) Elméleti, Alapozó rész, 4 audió felvétel formájában (összesen 6 és fél óra)​

 1. Evolúciós, agyi, neurobiológiai vonatkozások, 2 óra
 2. Tudat, identitás, keresőmechanizmus vonatkozások, 63 perc
 3. Függőség Önvizsgálat menete és gyakorlata, 1 óra 52 perc
 4. Élvezet vagy öröm az agyban és az életben, 90 perc

2) Második Blokként készítettem 3 videót, melyekben Bogdán Ildi kolléganőmmel, barátnőmmel bemutatjuk, hogyan dolgozunk egyéni beszélgetésben, test-alapú önvizsgálatban a függőségeink, kényszereink témájával. Ebből sokat tanulhatsz az önálló feldolgozáshoz, sok bevett „fogást” mutatunk neked. A 3 videó összes időtartama kb. 4 óra 15 perc.

3) Harmadik Blokként ebbe a csomagba is beleraktam nagyon fontos test-alapú gyakorlatokat, melyek rendszeres gyakorlásával tovább mélyül a testben élésed, és a függőségekkel, kényszerekkel, és bármilyen beragadt, traumatikus energiával való munkához szükséges kapacitásod. 2 audió és egy hosszabb videós gyakorlatot kapsz, összesen 66 perc időtartamban:

 1. Rápihenés az alapzatokra, audió gyakorlat, 13 perc
 2. Fasciális testbelakás és „letekercselődés” a középvonalból, videó gyakorlat, 34 perc
 3. Erőforrásolás a testben – részletes elmélet és audió gyakorlat, 18 perc

+ Bónuszként elérhetővé teszem számotokra a Biztonságban a Testedben kurzus csoportban tanult Komplex videós gyakorlatsort, így velem végezhetitek a továbbiakban is. Ez 80 perc.

4) Negyedik blokként pedig kapsz két írásos Segédletet. Az egyik a Függőség Önvizsgálat mindenféle csínját-bínját, az Erőforrásolás a testben nagyon részletes leírását, és a Munka önvizsgálati anyagot tartalmazza. A másik pedig egy válogatás Scott Kiloby mentorom, általam magyarra fordított, függőség témájú írásaiból.

A 2 Segédlet kb. 40 oldal terjedelmű. 

Egyéni konzultációs lehetőség

Azok számára, akik a saját témáikon is szeretnének értő kíséréssel dolgozni, megtehetik ezt Bogdán Ildi kolléganőmmel, 3 ALKALMAS EGYÉNI KONZULTÁCIÓ KERETÉBEN.

AZ ÉLŐ TRÉNINGNAP RÉSZTVEVŐINEK VISSZAJELZÉSEI

Ők aznap a csomag anyagának csak az 1. Blokkját kapták meg, te ennél jóval többet fogsz!

„Nagyon örülök, hogy végül sikerült részt vennem ezen az alkalmon. Több függőségi működésemet más színben látom, új értelmezést kapott a legújabb tudományos kutatási tényekkel, amit Andi a tőle megszokott nagyon érthető stílusban mond el. Ebből a más szemszögből azt gondolom, teljesen másképp nyúl az ember a témájához. Illetve még rettentő hasznosak a vezetett gyakorlatok is. Itt nekem több felismerésem is volt a nap folyamán. Az anyag valóban többkörös, a jegyzetet is átolvastam azóta, még jutott eszembe összefüggés az életemből, de mindenképp meg is fogom hallgatni még, mert biztos vagyok benne, hogy tartogat további újdonságokat. Mindez az anyag így egyben, ilyen érthetően, összeszedetten, mindent tartalmazóan kétlem, hogy elérhető máshol.

„Intenzív folyamatok beindulását, felismeréseket, tisztulásokat tapasztaltam a nap folyamán. Másnap pedig egy olyan stabilitást érzékeltem a testemben, ami ezt mondta: helyed van ebben a világban, fontos hogy itt vagy, tapasztalj tovább. Köszönöm!”

„Évtizedekig nem tudtam volna néhány órát figyeléssel, egy helyben ülve tölteni. Most 7 órát koncentráltan végig ülve-figyeltem… és utána kvázi euforikus, csöndes elme-állapotban hazavezettem 3 óra hosszat Gyulára, élvezetes frissességgel… 🙂 Köszi, Andi!”

„Számomra döbbenetes felismeréseket adott ez a nap. Azt hiszem, a kirakósom újabb darabkái kerültek a helyükre mély megértéssel, elfogadással. Szombat este még a szomorúság volt az uralkodó bennem, amit leginkább annak felismerése okozott, hogy a függőségemet mi is tartja fenn, de vasárnap már lelkesen ébredtem. Rengeteg hasznos és segítő információ hangzott el, amit elkezdtem integrálni. Ez nem egy “egyszermeghallgatós” anyag. Én tegnap este az első részt újra hallgattam. Mindenkinek ajánlom, akinek már elege van a függőségéből, és nem akar, vagy nincs ideje a témában könyvek, tanulmányok, előadások formájában tájékozódni. Ebben a napban minden benne volt, ami a változáshoz kell: elmélet – tudományos háttér – gyakorlat. Most már csak csinálni kell!”

 „Kaptam egy tömény összefoglalót a függőségek működésével kapcsolatban, amit végig érdekfeszítőnek találtam. Felhívta a figyelmemet a közeli kötődő kapcsolatok ápolásának fontosságára. Jól esett, megnyugtató, biztonságot adó volt a simogatós, behúzom magam a bőrömbe gyakorlat. A többi gyakszi is érdekes megtapasztalásokat adott. És kaptam egy nagy adag motivációt, azáltal, hogy Andi mögé rakta a gyakorlatoknak a miérteket, hogyanokat. Köszönöm.”

„Újra megtapasztalhattam a vezetett gyakorlatok során, hogy a megállás, a lépésenkénti befelé figyelés milyen új felismeréseket adhat és muníciót is a további önálló önvizsgálatokhoz. Megnyugtató volt megismerni a függőség idegrendszeri és agyi hátterét, az Andi-féle alapossággal. Én is valami hatalmas megkönnyülést és stabilitást éreztem másnap, igazán másnapra tisztult le, hogy nem az én függőségem, amit annak gondoltam.”

„Sziasztok! Én már hallgatom a Függőség-elméletet, s bár még nem értem a végére, már így is sok megértést kaptam a (biológiai) működésünkkel (ami itt is az alap) kapcsolatban. Fontos tudni minderről, mert a tudás és felismerés, tudatosítás alapján lehet menni aztán tovább, kilépni a fogva tartó „ördögi” körünkből. Köszönöm szépen neked, Andi, hogy ezt is összeraktad és hozzáférhetővé tetted számunkra, kincs ez is az önismereti munkában!”

2) BETEGSÉG, FÁJDALOM, TEST, ÖNGYÓGYÍTÁS KURZUSCSOMAG

(Kb. 10 órányi anyag)

A függőségek, kényszerek témakörén kívül személyes utamon a betegség, fájdalom, test szintén meghatározó tényezők és irányok hosszú évek óta. Ehhez a kurzuscsomaghoz először is összehívtam a Szakmai csoportocskám tagjait, és csináltunk egy egynapos, változatos, többféle módszert bemutató, elméletes, csoportos-egyéni gyakorlatos tréninget. Ezt most videóra rögzítettem, így jól velünk tudsz tartani a sokoldalú felfedezéseinkben. Nagyon jól éreztük magunkat, alaposan elfáradtunk, és tizenévek gyakorlata után is újabb rétegekbe engedődtünk.  Úgy állítottam össze a napot, hogy a legtöbb gyakorlatot önállóan is alkalmazhasd, de a szakmai csoport tagjai is szeretettel látnak egyéni konzultációra. A videóban látod, halljod majd, hogy kit mivel tudsz megkeresni.

A Betegség, Fájdalom, Test, Öngyógyítás csomag tartalma:

1) Első Blokk: Elméleti, Alapozó rész, 4 részes videó felvétel formájában (összesen 6 óra)

 1. Bevezető; Body-Mind-Centering gyakorlat; Csoportos családállítás a „betegségre”, Szomatodráma gyakorlat – Találkozás a Testeddel; Szomatodráma játék egy konkrét témára, 2 óra 7 perc
 2. Létfontosságú megértések arról, mikor is érezzük magunkat betegnek és miért is jó a fájdalom. – Előadás és beszélgetés Török Gabriella Germán Gyógytudomány konzulenssel, 63 perc
 3. Munka Ítélkezőlap kitöltése konkrét testi témára, csoportos feldolgozással; Kényszeres gondolati csomag és identitások a betegségünkhöz, fájdalmunkhoz, testünkhöz kapcsolódóan – a Másodlagos Szenvedés, 82 perc
 4. Öngyógyító gyakorlatok: A hiány- és problémafókusz áthuzalozása – Okéság-rendbenlevőség-erőforrásolás a testre gyakorlat; Tudati munka beteg, fájó testterülettel – gondolati, érzelmi, szint, beragadt mozdulatok; Megerősítések finom testérintéssel, 78 perc

2) Második Blokként készítettem 3 videót, melyekben Bogdán Ildi kolléganőmmel, barátnőmmel bemutatjuk, hogyan dolgozunk egyéni beszélgetésben, test-alapú önvizsgálatban a függőségeink, kényszereink témájával. Ebből sokat tanulhatsz az önálló feldolgozáshoz, sok bevett „fogást” mutatunk. A 3 videó összes időtartama kb. 4 óra 15 perc.

3) Harmadik Blokként ebbe a csomagba is beleraktam test-alapú gyakorlatokat, melyek rendszeres gyakorlásával tovább mélyül a testben élésed, és a tested által „produkált”, félelmetesnek elhitt érzésekkel, érzetekkel, tünetekkel való összekapcsolódáshoz és munkához szükséges kapacitásod. 2 audió és egy hosszabb videós gyakorlatot kapsz, összesen 66 perc időtartamban:

 1. Rápihenés az alapzatokra, audió gyakorlat, 13 perc
 2. Fasciális testbelakás és „letekercselődés” a középvonalból, videó gyakorlat, 34 perc
 3. Okéság-rendbenlevőség-erőforrásolás a testre gyakorlat, audió változat, 27 perc
 4. Tudati munka beteg, fájó testterülettel – gondolati, érzelmi, szint, beragadt mozdulatok, audió változat, 18 perc

+ Ebben a csomagban is elérhetővé teszem számodra a Biztonságban a Testedben kurzus csoportban tanult Komplex videós gyakorlatsort, így velem végezheted a továbbiakban is. Ez 80 perc.

BÓNUSZ VIDEÓ: Még egy érdekes videót készítettem, amelyikben a saját napi rutinomat mutatom meg egy különleges terápiás hangvillával végzett önmasszázs formájában, 22 percben.

Azok számára, akik a saját témáikon is szeretnének értő kíséréssel dolgozni, a Szakmai csoport tagjait ajánlom szeretettel.

3) FÉRFI, NŐ, PÁRKAPCSOLAT, SZEXUALITÁS KURZUSCSOMAG

(Kb. 10 órányi anyag)

Ehhez a csomaghoz is csináltunk egy egynapos, változatos, elméletes, önvizsgálatos, csoportos-egyéni gyakorlatos tréninget a Szakmai csoportommal. Ezt is videóra rögzítettem, így jól velünk tudsz tartani a sokoldalú felfedezéseinkben. Úgy állítottam össze a napot, hogy a legtöbb gyakorlatot önállóan is alkalmazhasd, de a szakmai csoport tagjai is szeretettel látnak egyéni konzultációra.

A Férfi, Nő, Párkapcsolat, Szexualitás csomag tartalma:

1) Férfi, Nő: Evolúció, Biológia, Agy – Videós beszélgetés Török Gabriella, Germán Gyógytudomány oktatóval, 1 óra 45 perc.

2) Egynapos tréning videós felvétele 4 részben (kb. 6 óra)

 1. Férfi/nő hitrendszereink; Férfi/nő biológiai, hormonális, pszichológiai különbségek; Férfi/nő minőségek; Hogyan tudjuk támogatni egymást. 1 óra 47 perc
 2. Férfi/nő Hormonális/Agyi rendszerei, 4-es temperamentum tipológai (dopamin, szerotonin, tesztoszteron, ösztrogén/oxitocin); Szerelem az agyban. 67 perc
 3. Dzsinn játék és Vénusz beszéd; Párok egymásra kitöltött Ítélkezőlapja; Hiányok és traumák szintje az 5 szükségletcsoport alapján, 82 perc
 4. Szexualitás hitrendszerek; Felismerés Folyamat kapcsolati dimenziója; Páros testbelakás gyakorlat, 87 perc

3) Harmadik, Bónusz Blokként egy tapasztalt kollégával készítettem videós beszélgetést:

 1. Bónusz: Önismeret a szexualitásban. Videós beszélgetés Steigler Andrea szexuális trauma és orgazmus coach-csal. 1 óra 55 perc.A témákból: Szex és intimitás, Szexuális felvilágosítás (hiánya), Gyermekkori-tinikori szexuális traumák, Elfojtásból a szabadosságba – végletek megélése, Vágyak és szükségletek (kifejezése és annak hiánya), Szexualitás csak párkapcsolatban lehetséges, Önkényeztetés? Miért félünk igazán az intimitástól?
 2.