Tematikus Test-Alapú Online Kurzusok

JELENLEG ELÉRHETŐ: MINDENNAPI FÜGGŐSÉGEK-KÉNYSZEREK KURZUS

Ez a tematikus kurzus csak a Bevezető csomag után vagy azzal együtt elérhető. (Bevezető Csomag: Biztonságban a testedben + Szorongás, Félelem, Pánik kurzusok) - Kérem, hogy olvasd el végig a lenti tájékoztatót.

JELENTKEZNI ENNEK A JELENTKEZÉSI LAPNAK A KITÖLTÉSÉVEL TUDSZ.

FIGYELEM! Ezek a tematikus kurzusok egyáltalán nem helyettesítik a Testbelakás Iskolája szisztematikus, hosszú, mély önfeldolgozást célzó folyamatát!

A jelenleg elérhető tematikus online kurzusok (részletes leírásuk és tematikájuk lentebb):

1) A Két Lábon Járó Függőségi Mechanizmus

- Mindennapi Függőségeink és Kényszereink

(Kb. 12 órányi anyag + 40 oldalas Segédlet)​

A TEMATIKUS KURZUSOK RÉSZLETES LEÍRÁSA ÉS TEMATIKÁJA:

1) A KÉT LÁBON JÁRÓ FÜGGŐSÉGI MECHANIZMUS - MINDENNAPI FÜGGÉSEINK ÉS KÉNYSZEREINK KURZUSCSOMAG

(Kb. 12 órányi anyag + 40 oldalas Segédlet)​

„ÉN MÉG AZOKNAK IS AJÁNLOM, AKIK AZT HISZIK, HOGY NEKIK NINCS FÜGGŐSÉGÜK!” (Függőség Tréningnap Résztvevője)

A függőségek, kényszerek terén „felhasználóként” is régi motorosnak számítok már kora tinikorom óta, szakmailag pedig 2012 óta tanulok, gyakorlok és foglalkozom szenvedélyesen (haha) ezzel a témakörrel. Scott Kiloby-tól tanultam 2012-13-ban az Élő Önvizsgálatok képzésem részeként a Függőség Önvizsgálatot és a Természetes Nyugalom módszert, és Scott egyik könyvét is megjelentettük akkor, melynek szakmai lektora voltam. Utána a tanulmányaim más vizekre vittek, de bármit tanultam is, egyre világosabban láttam, hogy emberi lényként valójában két lábon járó függőségi mechanizmusok vagyunk – biológiailag, idegrendszerileg, agyilag, neurotranszmitterileg, érzelmileg, mentálisan, programozottságilag, illetve az identitásaink/én-azonosulásaink vonatkozásában. Ilyen értelemben pedig minden út a függőségeinkhez vezet, és sok irányból fontos a témát megközelíteni, és különböző szinteken megérteni illetve feldolgozni.

Ez a kurzuscsomag úgy született meg, hogy egy egész napos, jó húzósra-cuccosra sikeredett Mindennapi Függéseink, Kényszereink élő tréninget audióra rögzítettem. Itt nagyon sok fontos hangzott el, gyakoroltunk is, és ha már csak ezzel gazdagodik valaki, az is nagy változásokat indíthat be az életében. Ha már csak ennyit tudna mindenki önmagáról, elég más világban élhetnénk. (A nap résztvevői is lelkesen fedeztek fel magukban sok mindent, lentebb olvashatjátok a megosztásaikat.) Aztán felötlött bennem, hogy még kiegészítem ezt az egynapos anyagot további test-alapú gyakorlatokkal, illetve egy 3 alkalmas, egyéni konzultációs folyamatot bemutató videósorozattal, függőség témában. Így bárki kamatoztathat mindebből a fincsiségből, aki meghallgatja, megnézi, meggyakorolja.

A Mindennapi Függőségeink Csomag 4 Blokkból áll:

1) Elméleti, Alapozó rész, 4 audió felvétel formájában (összesen 6 és fél óra)​

  1. Evolúciós, agyi, neurobiológiai vonatkozások, 2 óra
  2. Tudat, identitás, keresőmechanizmus vonatkozások, 63 perc
  3. Függőség Önvizsgálat menete és gyakorlata, 1 óra 52 perc
  4. Élvezet vagy öröm az agyban és az életben, 90 perc

2) Második Blokként készítettem 3 videót, melyekben Bogdán Ildi kolléganőmmel, barátnőmmel bemutatjuk, hogyan dolgozunk egyéni beszélgetésben, test-alapú önvizsgálatban a függőségeink, kényszereink témájával. Ebből sokat tanulhatsz az önálló feldolgozáshoz, sok bevett „fogást” mutatunk neked. A 3 videó összes időtartama kb. 4 óra 15 perc.

3) Harmadik Blokként ebbe a csomagba is beleraktam nagyon fontos test-alapú gyakorlatokat, melyek rendszeres gyakorlásával tovább mélyül a testben élésed, és a függőségekkel, kényszerekkel, és bármilyen beragadt, traumatikus energiával való munkához szükséges kapacitásod. 2 audió és egy hosszabb videós gyakorlatot kapsz, összesen 66 perc időtartamban:

  1. Rápihenés az alapzatokra, audió gyakorlat, 13 perc
  2. Fasciális testbelakás és „letekercselődés” a középvonalból, videó gyakorlat, 34 perc
  3. Erőforrásolás a testben – részletes elmélet és audió gyakorlat, 18 perc

+ Bónuszként elérhetővé teszem számotokra a Biztonságban a Testedben kurzus csoportban tanult Komplex videós gyakorlatsort, így velem végezhetitek a továbbiakban is. Ez 80 perc.

4) Negyedik blokként pedig kapsz két írásos Segédletet. Az egyik a Függőség Önvizsgálat mindenféle csínját-bínját, az Erőforrásolás a testben nagyon részletes leírását, és a Munka önvizsgálati anyagot tartalmazza. A másik pedig egy válogatás Scott Kiloby mentorom, általam magyarra fordított, függőség témájú írásaiból.

A 2 Segédlet kb. 40 oldal terjedelmű. 

A Mindennapi Függőségeink Kurzus díja a Bevezető Csomag után: 14.900 Ft
A Bevezető Csomaggal együtt: 10.000Ft
Egyéni konzultációs lehetőség:
AZ ÉLŐ TRÉNINGNAP RÉSZTVEVŐINEK VISSZAJELZÉSEI

Ők aznap a csomag anyagának csak az 1. Blokkját kapták meg, te ennél jóval többet fogsz!

„Nagyon örülök, hogy végül sikerült részt vennem ezen az alkalmon. Több függőségi működésemet más színben látom, új értelmezést kapott a legújabb tudományos kutatási tényekkel, amit Andi a tőle megszokott nagyon érthető stílusban mond el. Ebből a más szemszögből azt gondolom, teljesen másképp nyúl az ember a témájához. Illetve még rettentő hasznosak a vezetett gyakorlatok is. Itt nekem több felismerésem is volt a nap folyamán. Az anyag valóban többkörös, a jegyzetet is átolvastam azóta, még jutott eszembe összefüggés az életemből, de mindenképp meg is fogom hallgatni még, mert biztos vagyok benne, hogy tartogat további újdonságokat. Mindez az anyag így egyben, ilyen érthetően, összeszedetten, mindent tartalmazóan kétlem, hogy elérhető máshol.

„Intenzív folyamatok beindulását, felismeréseket, tisztulásokat tapasztaltam a nap folyamán. Másnap pedig egy olyan stabilitást érzékeltem a testemben, ami ezt mondta: helyed van ebben a világban, fontos hogy itt vagy, tapasztalj tovább. Köszönöm!”

„Évtizedekig nem tudtam volna néhány órát figyeléssel, egy helyben ülve tölteni. Most 7 órát koncentráltan végig ülve-figyeltem… és utána kvázi euforikus, csöndes elme-állapotban hazavezettem 3 óra hosszat Gyulára, élvezetes frissességgel… 🙂 Köszi, Andi!”

„Számomra döbbenetes felismeréseket adott ez a nap. Azt hiszem, a kirakósom újabb darabkái kerültek a helyükre mély megértéssel, elfogadással. Szombat este még a szomorúság volt az uralkodó bennem, amit leginkább annak felismerése okozott, hogy a függőségemet mi is tartja fenn, de vasárnap már lelkesen ébredtem. Rengeteg hasznos és segítő információ hangzott el, amit elkezdtem integrálni. Ez nem egy „egyszermeghallgatós” anyag. Én tegnap este az első részt újra hallgattam. Mindenkinek ajánlom, akinek már elege van a függőségéből, és nem akar, vagy nincs ideje a témában könyvek, tanulmányok, előadások formájában tájékozódni. Ebben a napban minden benne volt, ami a változáshoz kell: elmélet – tudományos háttér – gyakorlat. Most már csak csinálni kell!”

 „Kaptam egy tömény összefoglalót a függőségek működésével kapcsolatban, amit végig érdekfeszítőnek találtam. Felhívta a figyelmemet a közeli kötődő kapcsolatok ápolásának fontosságára. Jól esett, megnyugtató, biztonságot adó volt a simogatós, behúzom magam a bőrömbe gyakorlat. A többi gyakszi is érdekes megtapasztalásokat adott. És kaptam egy nagy adag motivációt, azáltal, hogy Andi mögé rakta a gyakorlatoknak a miérteket, hogyanokat. Köszönöm.”

„Újra megtapasztalhattam a vezetett gyakorlatok során, hogy a megállás, a lépésenkénti befelé figyelés milyen új felismeréseket adhat és muníciót is a további önálló önvizsgálatokhoz. Megnyugtató volt megismerni a függőség idegrendszeri és agyi hátterét, az Andi-féle alapossággal. Én is valami hatalmas megkönnyülést és stabilitást éreztem másnap, igazán másnapra tisztult le, hogy nem az én függőségem, amit annak gondoltam.”

„Sziasztok! Én már hallgatom a Függőség-elméletet, s bár még nem értem a végére, már így is sok megértést kaptam a (biológiai) működésünkkel (ami itt is az alap) kapcsolatban. Fontos tudni minderről, mert a tudás és felismerés, tudatosítás alapján lehet menni aztán tovább, kilépni a fogva tartó „ördögi” körünkből. Köszönöm szépen neked, Andi, hogy ezt is összeraktad és hozzáférhetővé tetted számunkra, kincs ez is az önismereti munkában!”